11.09.2012

Imi este frica

sursa: baselandia.wordpress.com
  Sistemul de referinta Basescu 2000. Deja marca inregistrata. Il folositi foarte multi. Nu mai puteti privi decat prin acest sistem. Va uitati la USL prin ochii lui Basescu. Vedeti un dezastru. Oare singuri n-ati fi reusit?
Nici Iliescu n-a fost atat de toxic precum Basescu (jumatate inchideti postul suparati si scarbiti). Ziceati ca ati citit carti, ca probabil sunteti intelectuali. Iliescu sucise mintile muncitorilor cu subiecte de natura economica, cica nu ne-am vandut tara ca sa ajunga cate un salam la fiecare. Odata cu problemele economice drumurile lor s-au despartit. Se pot uni din nou pentru ca voi ati ramas blocati in Basescu. Nu mai vedeti alternative. Nu mai vedeti altceva. Si de la Iliescu voi nici n-ati avut pretentii. Nici eu. Dar de la Basescu eu am avut. Multe.
Basescu a imbracat niste subiecte simple intr-o aura. V-a drogat. Ne-a drogat pe toti. A vandut obiectivele invelite in foita intelectuala.
Nu dau aici numele marmotelor. De dragul acelor marmote nu mai reusiti sa schimbati sistemul de referinta. Asa cum s-a intolit cu fesul la pod si cu tricoul la restaurant, tot asa s-a imbracat cu respectivele marmote. A pus stapanire pe gandire. Pe gandirea voastra. La randul vostru ati devenit niste mici marmote care inveliti mai departe cu foita orice petic dezvelit (cealalta jumatate ramasa, profund jignita, imi da unfriend).
Avand anume marmote alaturi, Basedintele inveleste in continuare obiectivele lui in foita care va place voua cel mai mult si va lasa sa puneti si voi labuta. Luceste, nu va puteti lua privirile de la ele. Obiectivele lui au un singur numitor comun. Puterea absoluta. Puterea absoluta de a face tampenii. De a numi un Boc prim ministru. De a promova hahalere din lipsa de tigri. De a inventa un MRU lucios cu trei foite puse una peste alta, in comparatie cu un Ponta unsuros si mizer. Ponta nefiind nici macar garantat Vanghelie. Nici macar atat.
Si foitele lui Basescu lucesc. Va plac. Nu va mai puteti lua ochii. E logic sa fie mai putini parlamentari. Pentru voi din o mie de motive. Pentru el scade numarul celor ce trebuie controlati. Sariti prea usor peste faptul ca el cere parlament unicameral. O inghititi ca pe miezul din bomboana. Mai bine pentru el o singura camera, o singura Anastase. Pot continua cu vechiturile din categoria asta, dar nu mai are rost.
Pe strada cealalta USL a incercat de atatea ori sa puna foita pe bomboanele sale populare si i-a iesit mereu cornet. Nu poate mai mult acest USL. Si atunci?
Prajitura Maxima pe care v-a oferit-o Basescu dupa Paste (a facut-o de nevoie saracutul… dar avea ingredientele pregatite in debara de cativa ani) este lupta impotriva USL. Cum care USL? Acea recenta caricatura politica cu potential hazliu si cu rezultate spectaculos de ridicole. Basescu cu marmotele lui acum se stramba la clovnii USL si voi aplaudati frenetic strambaturile in loc sa ii dati afara pe toti. Pai cum sa ii dati afara? Pai uite ce dragalase sunt marmotele, draga…
Ati mancat Prajitura Maxima si v-a placut. Contine toate ingredientele care sa va umple de endorfine sistematic si ritmic. Impotriva USL nu puteti lupta singuri pentru ca singuri nu mai procesati mare lucru. Ca haliti prajitura in inghitituri mari pot sa pricep, dar aplaudati niste marmote gen Macovei si aici raman blocat, nu va mai inteleg. Ah… Nici macar nu mai puteti scuipa singuri inspre USL.
Defapt sunteti niste intelectuali. Va trebuie Basescu, sa scuipe el pentru voi. Voi nu scuipati, sunteti niste gingasi. Matrix. Acolo sunteti. Nu mai puteti iesi. Imi este mai frica de voi decat de mineri in ’90. Atunci m-am ascuns de basculante dupa blocuri. De voi e greu sa ma ascund si nici macar nu vreau. Sunteti toti prietenii mei. Imi este frica. De ce? Simplu. Voi nu mai cautati altii, alegeti dintre astia si ii alegeti pe Basescu si pe puii lui. Pentru ca lucesc.
PS: Sorry, post fără î din i, fără ă…

preluata de Decibel Tecuci de pe nenea.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici poti adauga comentariul tau. Daca esti anonim , vrem sa te stim si noi. Poate o adresa de e-mail...